Ви можете задати питання, чи зробити попереднє замовлення, скориставшись
формою зворотного зв’язку.


Ми обов’язково Вам зателефонуємо!


 

 

Комплектуючі для повітроводів

Комплектуючі для повітроводівПовітроводи, а також комплектуючі для повітроводів широко застосовуються при організації вентиляційних систем в найрізноманітніщих приміщеннях, для повітряного опалення, а також кондиціонування. Використовують їх як в житлових будинках (повсюдна їх установка на кухні), так і в нежитлових - там вони є частиною нормального функціонування різних систем і створення відповідних умов для роботи людей.

Величезну роль відіграють повітроводи, а також комплектуючі для повітропроводів на різних виробництвах, де відбувається постійне вироблення відходів, які можуть потрапляти в повітря: пилу, стружки, газів, продуктів горіння і т. д. У побутових умовах повітроводи та їх комплектуючі застосовуються на кухнях для того, щоб відводити запахи і пари. Використовують їх і в лабораторіях, і в сушарках - тобто всюди, де потрібне очищення повітря.

Комплектуючі для повітропроводів є необхідною складовою монтажу всієї вентиляційної системи. До них можна віднести пінострічку, пенофол, алюмінієву стрічку, шинорейки, куточки, гнучкі вставки, хомути для кріплення. Комплектуючі також включають в себе монтажні перфоровані профілі, L, V і Z-образні кронштейни для монтажу вентиляції, перфоленту, струбцину, затяжні хомути, а також стрічку з зажимами для хомутів. Ніяк не обійтися при монтажі і без затискачів, болтів, гайок, анкерів, шайб, саморізів і шпильок.

Придбати комплектуючі для повітропроводів ви можете в компанії «ВЕНТКОМПЛЕКТ».

У нас ви знайдете повітроводи різних модифікацій (гнучкі ізольовані, не ізольовані, ПВХ-повітроводи, гнучкі алюмінієві повітроводи). Звичайно ж є в продажу і комплектуючі для повітропроводів.

Купити недорого широкий спектр повітропроводів, а також комплектуючі для повітропроводів ви можете у нас. Відмінна якість і оптимальна ціна - це те, що вам пропонує компанія «ВЕНТКОМПЛЕКТ».