Ви можете задати питання, чи зробити попереднє замовлення, скориставшись
формою зворотного зв’язку.


Ми обов’язково Вам зателефонуємо!


 

 

Витяжний зонт для мангала купити


Витяжний зонт для мангала купитиВитяжний зонт для мангалів купити неодмінно потрібно, якщо Ви відкрили кафетерій або шашличну, або ж часто запікаєте курку, овочі або стейки. Вентилюючі пристрої повинні бути встановленими над усіма смажильними поверхнями в кухні, в цеху або у великих залах, де готується м'ясо або запікаються овочі. Все повітря, насичене жирами і парою, не повинно бути в повітрі приміщення, в якому сидять Ваші відвідувачі, інакше весь одяг гостей і персоналу просочиться запахом їжі. Встановіть якісний нержавіючий витяжний зонт для мангала (купити) з фільтр-боксом і жировловлювачем, і тоді проблема постійного накопичення чаду і запаху готування назавжди вирішиться.

«Венткомплект» зможе виготовити індивідуальних розмірів парасольку-витяжку, яку Ви поставите над своїм мангалом, піччю, тандиром або твердопаливним котлом. Випікати вироби, зажарювати шашлик або овочі без витяжки - це значить, що всі бризки, випаровування жиру і чад осядуть на стелі і звісно ж, на білих фіранках або жалюзі. Щоб уберегти своє приміщення від задимлення, однозначно потрібен витяжний зонт для мангала (купити).

Ви самі встановлюєте розміри і товщину сталі, з якої ми зробимо парасольку. Товщина може коливатися від 0,5 до 1 міліметра, приєднання повітревідвода - прямокутне або ж кругле, на вибір. Потрібно парасольку витяжну для мангала (купити)? Якщо у Вас щосили працює мангал, на якому постійно щось випікають або смажать, було б розумніше подбати про виведення чаду з приміщення правильним шляхом. Це може зробити тільки потужна витяжка, яку виготовить і вмонтує «Венткомплект». Хочете, щоб витяжні зонти для мангалів (купити) були саме тих габаритів, які Вам потрібні?

Швидкість продуктивності і постачання парасольки Вас неодмінно порадують, так як «Венткомплект» завжди намагається виконати побажання замовників якомога краще і оперативніше. Якщо Ви вирішили вмонтувати зонт витяжний для мангала (купити), то для початку порадьтеся з майстрами по влаштуванню витяжок і зонтів «Венткомплект».