Ви можете задати питання, чи зробити попереднє замовлення, скориставшись
формою зворотного зв’язку.


Ми обов’язково Вам зателефонуємо!


 

 

Побутовий вентилятор із зворотним клапаном

Ніхто не буде заперечувати, що ванна – найбільш часто використовувана кімната в будинку, яка схильна до накопичення пари і вологи і потребує частої вентиляції. Щоб уникнути грибка стін, вогкості і поширення інших хвороботворних бактерій, Вам слід встановити у Вашу ванну побутовий вентилятор зі зворотним клапаном.

Підприємство "Венткомплект" допоможе Вам вибрати потрібний вентилятор, а також встановити його. В продажі у нас є кілька хороших побутових вентиляторів зі зворотним клапаном.

Побутовий вентилятор із зворотним клапаномЩо таке зворотний клапан і які характеристики його роботи? Клапан розташований таким чином, що при своїй роботі виштовхує несвіже повітря з приміщення, позбавляючи його вологи і вогкості.

При роботі вентилятора, клапан розкриває свої лопаті, а при виключенні він складається лопать до лопаті, що не дозволяє проникнути стороннім предметам або відпрацьованому повітрю в вашу ванну. Побутовий вентилятор зі зворотним клапаном був цілеспрямовано розроблений для душових, ванних і туалетів, тобто, для приміщень, які особливо потребують провітрювання.

Придбавши побутової вентилятор зі зворотним клапаном, Ви назавжди забудете про проблему підвищеної вогкості і вологості у Вашій ванній. Купівля цього вентилятора у нас – це найбільш розумне рішення. Наша компанія одна з організацій, які мають багаторічний досвід в установці вентиляційного обладнання.

Завдяки різноманітності моделей побутових вентиляторів зі зворотним клапаном, наші клієнти стали купувати вентилятори не тільки для ванної, але і для кімнат і кухні.

Якщо Ви давно боретеся з проблемою зайвої вологи у Вашій ванній, не варто більше чекати. Придбайте побутової вентилятор зі зворотним клапаном в компанії "Венткомплект", і Ви знову будете насолоджуватись комфортом і затишком Ваших кімнат!