Ви можете задати питання, чи зробити попереднє замовлення, скориставшись
формою зворотного зв’язку.


Ми обов’язково Вам зателефонуємо!


 

 

Зонти вентиляційних систем з оцинкованої сталі ціна


Зонти вентиляційних систем з оцинкованої сталі цінаЗонти вентиляційних систем з оцинкованої сталі (ціна) дуже практичні і зручні, особливо, коли поверхонь для смаження кілька. Роблячи витяжки під замовлення, ми зможемо вирізати зі сталі такі розміри і габарити, які Вам будуть необхідні. Ви тільки повідомте, яку конфігурацію Ви замовляєте, а наші майстри вже будуть проектувати і вирізати. Щоб на Вашій кухні в ресторані або фаст-фуді не відчувалось запаху чаду і смаженого м'яса, Вам терміново необхідно встановити спеціальні витяжні пристрої. Парасолі вентиляційних систем з оцинкованої сталі (ціна) відрізняються від побутових витяжок розміром а також функціями.

Зонти вентиляційних систем з оцинкованої сталі (ціна) набагато сильніші і ефективніші, і саме їх радять встановлювати на промислових кухнях, де піч або плита нестандартних розмірів. «Венткомплект» спроектує і виріже таку парасольку, яка точно підійде до Вашої плити.

При готуванні м'яса, жир, який розтоплюється, під впливом високих температур здатний шипіти і розбризкується. Дим, жир, кіптява від готування шашлику - це не найприємніше явище, особливо, для прибиральниць і Вашого персоналу. Встановивши потужні парасолі з оцинкованої сталі для вентиляційних систем (ціна), Ви позбавите Ваших прибиральниць від зайвої роботи і жирних плям на стінах, поверхнях і підлозі. Потужна тяга витяжки буде забирати пар разом з жиром назовню, і, таким чином, він не буде утворювати брудну жовту масу на плитці і стінах. Встановлюючи зонти вентиляційних систем з оцинкованої сталі (ціна) нашим замовникам в шашличній або фаст-фуді, ми точно знаємо, що це надійна система буде працювати.
Подивіться, які відгуки про нас і наше витяжне обладнання залишають замовники. Задоволені користувачі залишили вже не один десяток відгуків про «Венткомплект». Перевірені і потужні парасолі вентиляційних систем з оцинкованої сталі (ціна) будуть встановлені в будь-який час і в будь-якому місці, де Вам це потрібно.