Ви можете задати питання, чи зробити попереднє замовлення, скориставшись
формою зворотного зв’язку.


Ми обов’язково Вам зателефонуємо!


 

 

Вентилятор витяжний високотемпературний

вентилятор витяжний високотемпературнийВентилятор витяжний високотемпературний має призначення виводити гаряче повітря і інші випаровування з приміщень, де стоїть висока вологість і висока температура. Як правило, такий вентилятор монтують в лазнях, а також в печах, де готують гриль. Таке пристосування є справжнім порятунком, коли потрібно забезпечити вентиляцію електричних щитів, охолодити пристрої для зварювання або плазмового різання. Також даний вентилятор використовують при виготовленні теплообмінників і колориферів.

Ви хочете встановити вентилятор витяжний високотемпературний? Вам потрібно просто зв'язатися з співробітниками нашої фірми і вони швидко оформлять замовлення на Ваше ім'я. На нашому сайті є не тільки вентилятори, але також і комплектуючі до них. Тут Ви можете купити решітки до них, мережеві елементи, повітроводи а також комплектуючі для монтажу.

Хочете знайти компанію або магазин, де можна купити все, що стосується вентиляційних систем? Потрібно замовити вентилятор витяжний високотемпературний? Такий вид вентилятора є досить специфічним, так як його встановлюють тільки в ті місця, де є висока температура.

Вентилятор стійкий до випаровувань вологи, тому його в першу чергу, монтують в сауни або в приміщення, де постійно жарко. Саме тому ці вентилятори мають таку назву. Вентилятор витяжний високотемпературний має однофазний електродвигун з екранованим полюсом. Також в ньому є кулькові двойнокапсульні підшипники.

Вентилятор витяжний високотемпературний зроблений квадратної форми, в ньому Ви можете побачити зовнішні ребра, які тримають статор. Вентилятори зроблені в різних модифікаціях і мають можливість підключення до воздуховодів з такими перетинами, як 90, 120, 135 і навіть 150 міліметрів

У компанії "Венткомплект" Ви знайдете не тільки вентилятор витяжний
високотемпературний, але і канальний вентилятор, осьовий і камінний.