Ви можете задати питання, чи зробити попереднє замовлення, скориставшись
формою зворотного зв’язку.


Ми обов’язково Вам зателефонуємо!


 

 

Витяжний вентилятор для печі

Витяжний вентилятор для печіВитяжний вентилятор для печі має дуже важливу функцію - витягати і виводити через димохід перегоріле, використане повітря і залишки золи, які не повинні потрапити в приміщення. З моди вже давно вийшли грубки, які потрібно вичищати від золи, яка літає потім по всій кімнаті і бруднить підлогу. У Вас в будинку не буде відчутний запах диму від палаючих дров, так як вентилятор виведе все неприємне повітря назовні.

Вентилятори від компанії "Венткомлект" оснащені всіма необхідними документами, які свідчать про оригінальність продукції, яку ми поширюємо. Якщо Ви бажаєте купувати витяжний вентилятор для печі тільки українського виробництва, ми готові запропонувати кілька цікавих лінійок витяжної серії.

Витяжний вентилятор для печі виконує відразу дві функції: висмоктувати і виводити перегріте і відпрацьоване повітря разом із попелом назовню. У Вас не буде виникати таких проблем, як викид їдкого диму з печі або ж літаюча зола по всьому приміщенню. Таких неприємностей можна уникнути, якщо у Вас стоїть вентилятор з витяжкою.

Витяжний вентилятор для печі звісно ж, вогнетривкий, і через його лопаті не може потрапити зола або вогонь в приміщення. Все повітря, який виходить від розгорітих або тліючих дров, тут же виходить через трубу на вулицю, а до Вас в приміщення йде тільки тепле повітря.

Ви давно мріяли про затишні вечори за каміном? Таку красу Вам забезпечить витяжний вентилятор для печі. Такі вентилятори активно розкуповуються людьми, які встановлюють грубки або реконструюють старі. Ніхто не бажає мати прикрі проблеми з їдким димом, який проник через щілину грубки.

Зателефонуйте на фірму "Венткомплект" і замовте по телефону витяжний вентилятор для печі. Вам надішлють весь комплект, а також встановлять, якщо Ви цього потребуєте.