Ви можете задати питання, чи зробити попереднє замовлення, скориставшись
формою зворотного зв’язку.


Ми обов’язково Вам зателефонуємо!


 

 

Побутові канальні вентилятори

Не секрет, що кожне житловий або робочий простір потребує хорошої вентиляції. Кисень повинен надходити як у великі, так і в маленькі приміщення. Побутові канальні вентилятори встановлюються в приміщеннях з маленькою квадратурою, з великим відсотком вологості. Такий тип вентилятора володіє безшумною роботою на тривалий термін.

Підприємство «Венткомплект» радить Вам ознайомитися з асортиментом побутових канальних вентиляторів у нас на сайті. Серед багатьох моделей ми допоможемо Вам вибрати саме ту, яка підійде під Ваш тип приміщення.

Побутові канальні вентиляториКорпуси побутових канальних вентиляторів виготовляються як з металу, так і з пластику. І ті й інші служать довго і ефективно справляються зі своєю роботою. Якщо Ви вирішили вибрати вентилятор, який має пластиковий корпус, Ви також здійсните правильний вибір.

Корпус побутового канального вентилятора виготовляється тільки з високоміцного пластика, який не схильний до корозійних змін. Даний вид вентилятора майже не схильний до несприятливих факторів, матеріал не може згоріти або потріскатися через довгий час.

Двигун перезапускается, якщо є загроза перепаду електрики, він надійно захищений системою від перегріву. Крильчатка вентилятора також робиться з пластика, що дозволяє йому безшумно і безперебійно працювати, не вимагаючи додаткового обслуговування.

Побутові канальні вентилятори, які мають металевий корпус, також мають ряд своїх переваг. Такий вентилятор працює безшумно, завдяки якісній перфорації самого корпусу. Шумові хвилі прямують через корпус в шумопоглинаюче покриття. Даний вентилятор має зручну для установки компактну форму і чорне покриття.
Бажаєте придбати побутовий канальний вентилятор за привабливою ціною? Вам слід звернутися в компанію «Венткомплект», яка професійно займається різними вентиляційним обладнанням і його комплектуючими.