Ви можете задати питання, чи зробити попереднє замовлення, скориставшись
формою зворотного зв’язку.


Ми обов’язково Вам зателефонуємо!


 

 

Тепловий вентилятор для печі

Тепловий вентилятор для печіТепловий вентилятор для печі значно полегшує розігрів приміщення і поширення теплого повітря від печі на все приміщення. Якщо у Вас стоїть піч на дровах, Вам обов'язково слід придбати такий потрібний механізм. Щоб пічка і меблі, яка стоїть біля неї, не нагрівалася і не ушкоджувалася від високої температури, власники камінів і печей встановлюють спеціальні тепловентилятори, які сприяють поширенню однакового тепла в усі куточки кімнати. З вентилятором від "Венткомплект" вся Ваша вітальня буде наповнена теплом, не розігріваючи прилеглі предмети своїм жаром.

Тепловий вентилятор для печі є пристроєм, який оптимізує її функціонування. Його налаштування не буде складним для нас, так як ми постійно займаємося їх установкою.

Тепловий вентилятор для печі складається з таких деталей: жаростійка основа з теплочутливої пружини, яка запобігатиме перегріву, 4-5 лопатей, термо-електричний модуль під назвою "Пельтье", ребра, які охолоджують радіатор, електричний мотор, спеціальна ручка для перенесення. Виробник все зробив для зручної та ефективної роботи вентилятора навіть в самих екстремальних умовах.

Якщо Ви бажаєте зробити Ваше перебування на дачі або в своєму будинку, де встановлена ​​піч, комфортним, то Вам потрібно придбати тепловий вентилятор для печі. Саме цей пристрій зможе правильно розподіляти тепло по всьому приміщенню. Без вентилятора жар згущується тільки в області печі, що може привести до розжарювання ближніх предметів. У підсумку, диван і крісло гарячі, а в дальньому кутку вітальні холодно і незатишно.

Ви самі зможете зробити затишок і тепло в своєму будинку, просто купивши тепловий вентилятор для печі. З таким прибором у Вашому домі стане набагато затишніше і тепліше, ніж було до того.

"Венткомплект" пропонує недорого, за приємною новорічною ціною придбати тепловий вентилятор для печі, щоб створити по-справжньому новорічний і святковий затишок у Вашому домі!