Ви можете задати питання, чи зробити попереднє замовлення, скориставшись
формою зворотного зв’язку.


Ми обов’язково Вам зателефонуємо!


 

 

Вентилятори побутові безшумні

Будь-яке приміщення, де знаходяться люди, має добре провітрюватися. Але, купуючи вентилятор, клієнт має свої вимоги до його роботи. Найчастіше, у себе в будинку люди бажають мати вентилятори побутові безшумні.

Організація «Венткомплект» має в продажу кілька безшумних побутових вентиляторів. Оптимальні ціни і відмінна якість продукції стануть для Вас приємною несподіванкою при покупці.

Вентилятори побутові безшумні призначені для очищення забрудненого повітря в приміщеннях, де є часте скупчення людей. Такі вентилятори нерідко купуються в спеціальні установи, де повинна строго дотримуватися тиша (бібліотека, офіси, лікарні і т. п). Також такі вентилятори люди вважають за краще поставити до вбиралень та душових.

Вентилятори побутові безшумніВид вентиляторів побутових безшумних може відрізнятися в залежності від дизайну. Є білі вентилятори зі стандартною гратами, які закривають крильчатку і мотор, а є закриті вентилятори. Вони бувають різних кольорів, і відмінно підійдуть для будь-якого дизайну.

Безшумні побутові вентилятори зроблені таким чином, що їх крильчатка не створює вібрацію і не приводить в рух вентилятор, коли він працює. Завдяки шумопоглинальним матеріалами, потоки повітря проходять безшумно і поглинаються ними. Таким чином, вентилятор працює майже безшумно.

Установка цього вентилятора не складає особливих труднощів, його можна вбудувати як на стелю, так і на стіну, приєднавши його до вентиляційної шахти. Безшумні вентилятори мають ряд корисних функцій, таких, як датчик руху вологи, таймер затримання відключення, шнур для виключення та інше.

Ви маєте бажання купити вигідно вентилятори побутові безшумні? В такому випадку, Вам слід звернутися в компанію «Венткомплект» за консультацією. Ми виберемо для Вас потрібну модель безшумного вентилятора.