Ви можете задати питання, чи зробити попереднє замовлення, скориставшись
формою зворотного зв’язку.


Ми обов’язково Вам зателефонуємо!


 

 

Вартість димоходу

Вартість димоходуАвтономна система опалення - практично невід'ємна складова багатьох приватних будинків. Кожен власник будинку може сам вирішити, яка система буде для нього краще: газовий або твердопаливний котел, а може особливості будинку дозволяють використовувати для опалення всього лише камін? Як би там не було, очевидно, що в будь-якому з перерахованих випадків знадобиться димохід. Це пристрій відомий ще з античних часів. Основним його призначенням є виведення продуктів згоряння того чи іншого палива. Також в димохід виводиться кіптява, сажа. Як відомо багатьом, неправильне внутрішнє облаштування димаря (вартість) служить причиною скупчування всередині нього сажі і кіптяви, в результаті чого потрібно часте чищення. Це особливо часто відбувається при використанні кам'яних димоходів.

Сучасний димар - це пристрій з металу, в якому продукти згорання осідають в значно меншій кількості, завдяки чому скорочується і кількість необхідних чищень.

Вартість димоходу визначається в залежності від його виду (з ізоляцією, одностінний, коаксильний, гофрований і т.д.), складності і розмірів, а також виробника компонентів. Крім того, в різних магазинах вартість димоходу також може відрізнятися. Тому можна порівняти ціни, перш ніж купувати продукцію.

У компанії «ВЕНТКОМПЛЕКТ» вартість димоходу і його якість зможуть приємно порадувати кожного.

У нас представлений дуже широкий асортимент, що нарівні з невисокою вартістю димоходу дозволяє кожному підібрати і купити потрібний варіант. Ви також можете розраховувати на професійну консультацію.

Вас цікавить вартість димоходу? Кращі ціни завжди запропонує наша компанія!