Ви можете задати питання, чи зробити попереднє замовлення, скориставшись
формою зворотного зв’язку.


Ми обов’язково Вам зателефонуємо!


 

 

Коаксіальні димоходи для котлів

Коаксіальні димоходи для котлівРобота газового і твердопаливного опалювального обладнання неможлива без правильного відводу диму і припливу повітря. На сьогоднішній день самим безпечним обладнанням вважаються котли закритого типу. Камера згоряння таких котлів повністю герметична. Котел знову не бере кисень з приміщення і не віддає йому відпрацьовані гази. Така технологія горіння стала можлива завдяки коаксіальним димоходам. Коаксіальні димоходи для котлів виготовляються у вигляді двоконтурної труби. По внутрішньому повітряводу виводяться продукти горіння палива, а за зовнішнім в котел подається збагачене киснем повітря з вулиці.

Коаксіальні димоходи для котлів повинні бути виготовлені відповідно до вимог якості та безпеки. Якщо труба негерметична, якщо вона не забезпечує достатньої тяги, використовувати такий димар недоцільно. Димохід, зроблений з порушеннями, навряд чи зможе забезпечити котлу ефективну роботу. Тому коаксіальні димоходи для котлів слід купувати в надійних компаніях, що надають вироби від сумлінних виробників.

Коаксіальні димоходи для котлів реалізують в Україні багато компаній. Віддавати перевагу варто тим постачальникам, які пропонують дійсно якісний товар. Вартість хороших димоходів може бути різною. Все залежить від цінової політики конкретної компанії. Цю обставину треба враховувати при виборі димоходів.

Високоякісні коаксіальні димоходи для котлів реалізує компанія «ВЕНТКОМПЛЕКТ».

На коаксіальні димоходи для котлів у нас досить лояльні ціни. Якщо Ви підшукуєте хороший димохід за доступною вартістю, тоді Вам варто звернутися до нас. У нас є те, що Вам потрібно.