Ви можете задати питання, чи зробити попереднє замовлення, скориставшись
формою зворотного зв’язку.


Ми обов’язково Вам зателефонуємо!


 

 

Побутові витяжні вентилятори

Зараз побутові витяжні вентилятори як ніколи необхідні мешканцям шумного мегаполісу. Такий вентилятор забезпечує постійний приплив свіжого повітря в приміщення, «витягаючи» не зовсім приємні запахи і несвіже повітря.

Компанія «Венткомплект» понад 15 років займається продажем вентиляційних і димохідних систем і їх комплектуючих. Вам надається можливість ознайомитися з продукцією компанії і здійснити замовлення побутових витяжних вентиляторів за зниженими цінами.

Побутові витяжні вентиляториЩоб у вашій оселі не скупчувалися хвороботворні і грибкові бактерії, вам необхідно встановити побутовий витяжний вентилятор. Напевно, у Вашій ванній постійно накопичується волога, і стіни загрозливо поміняли свій первісний колір. Це означає, що в приміщенні завівся грибок. Причина – скупчення вологи і недостатня венділяція повітря. Не турбуйтеся і замовте в нашій компанії побутовий витяжний вентилятор зі зворотним клапаном. Установка такого вентилятора забезпечить Вашій ванній кімнаті постійний приплив повітря і відсутність грибка на стінах.

Якщо Ви страждаєте від нестачі кисню, Вам необхідно задуматися про покупку побутового витяжного вентилятора. Такий вентилятор значно відрізняється від звичайного і не йде навіть з ним в порівняння. Витяжний вентилятор має функції витяжки несвіжого повітря і забезпечення свіжим повітрям одночасно, має функцію контролю вологості, вбудований таймер, можливість автоматичного провітрювання. Деякі вентилятори мають світлодіодні лампи і також можуть служити підсвічуванням, що дуже зручно.

Компанія «Венткомплект» пропонує Вам купити наші побутові витяжні вентилятори. Багаторічний досвід, якість продукції та обслуговування дозволяє нам з упевненістю сказати, що ми реалізуємо найякісніше вентиляційне обладнання та його комплектуючі.