Ви можете задати питання, чи зробити попереднє замовлення, скориставшись
формою зворотного зв’язку.


Ми обов’язково Вам зателефонуємо!


 

 

Коаксіальний димохід

Коаксіальний димохідТепло в приміщенні стає можливим завдяки опаленню, яке представляє собою досить складну систему. Ця система складається з різного устаткування і пристроїв, які пов'язані між собою і кожен з яких виконує свої функції. Так, для забезпечення тяги, без якої горіння неможливо, а також для виведення продуктів горіння в газових котлах та радіаторах використовується коаксіальний димохід. Він являє собою пристрій з труб (система з'єднання елементів - «труба в трубу»). Зовнішня труба такого димоходу проходить крізь зовнішню стіну будівлі, тому повітря, необхідне для забезпечення тяги береться з вулиці.

Для виготовлення коаксіального димоходу сумлінними виробниками використовуються якісні матеріали, що робить такий вид димоходу надійним і довговічним. Крім того, цей димохід відрізняється і високою ефективністю. До його переваг варто віднести також і відсутність необхідності встановлювати в приміщенні вентиляцію.

Ціна в Україні на коаксіальний димохід буде залежати від його параметрів (розмірів труб та інших комплектуючих), якості матеріалів, постачальників.

У компанії «ВЕНТКОМПЛЕКТ» Ви зможете купити якісний коаксіальний димохід за доступною ціною.

Звернувшись до нас, Ви зможете придбати не тільки готовий до експлуатації коаксіальний димохід, а й окремі його частини. Великий вибір, кваліфікована консультація і приємні ціни роблять покупку у нас вигідною і зручною. Ефективність і довговічність нашої продукції ми гарантуємо.

Вас цікавить коаксіальний димохід для Вашого котла? Купити його найкраще у нас!