Ви можете задати питання, чи зробити попереднє замовлення, скориставшись
формою зворотного зв’язку.


Ми обов’язково Вам зателефонуємо!


 

 

Хомут для кріплення повітропроводів (ціна)

Хомут для кріплення повітропроводів (ціна)Вентіляційні системи - це невід'ємна складова нормального функціонування будь-якого сучасного будинку. Вентиляція потрібна як в приміщеннях, де проживають люди, так і в приміщеннях, які є непридатними для проживання. Для її організації можна використовувати повітроводи різних видів, а також спеціальні комплектуючі, серед яких і хомут для кріплення повітропроводів. Ціна цього виробу не є дуже великою, тому він широко застосовується для монтажу вентиляційних систем.

Ціна хомута для кріплення повітропроводів може відрізнятися в залежності від його діаметра і наявності гумового ущільнювача, який допомагає знизити шумові прояви і вібрацію, які виникають під час руху повітряних потоків. Хомут для кріплення повітропроводів, ціна якого досить лояльна, служить дуже важливою деталлю монтажу вентиляційних систем. З його допомогою труби з'єднуються і кріпляться до необхідної площини: стін, стелі або спеціальним стійок. За рахунок хомута повітропровід надійно монтується і після всіх необхідних робіт і підготовки, систему вентиляції цілком можна запускати.

Вам необхідний хомут для кріплення повітропроводів? Ціна у нас більш, ніж демократична!

Різні види повітропроводів, а також комплектуючі для них ви завжди можете знайти у нас. Ми можемо запропонувати вам оцинковані хомути для кріплення повітроводів (ціна прийнятна) різного діаметру. Також в комплект входить гайка М8 або М10 (залежить від ваших потреб) і гумовий вкладиш, що забезпечує поглинання небажаного шуму.

Купити хомут для кріплення повітропроводів (ціна приємна) ви можете в компанії «ВЕНТКОМПЛЕКТ».